Coolhunt: Urban nomade

1#Instant house

De instant housing van het merk Urban Nomads maakt het mogelijk om overal op ieder moment een plek te hebben waar je op je gemak kunt werken of even een dutje kan doen, hij heeft 1001 mogelijkheden hierboven wordt er 1 van getoond.

Waarom cool?

Voor de Urban nomads is dit een uitkomst altijd en overal stroom internet en sataliet, alles wat ze nodig hebben in hun drukke 24/7 bestaan. Ze zijn altijd online en kunnen er ook nog eens een slaapplek of bijvoorbeeld een vishuisje van maken . Ook vind ik het design super innovatief het is eigenlijk een blik wat je kunt rollen en waar je je eigen hutje van kan maken.

2#Seats2meet.com

Seats2meet.com is een on-en offline ruimte om elkaar te ontmoeten, te werken, waarde te co-creëren, kennis uit te wisselen en ideeën te creëren, te innoveren en te inspireren, geïnspireerd te worden en als allerbelangrijkst, een plek om samen te werken en elkaar te versterken.

Bij Seats2meet.com bieden ze ook een marktvernieuwende vergaderervaring. Ze ontvangen je graag in een vergaderlounge die exact aansluit op het doel van de bijeenkomst. In samenwerking met hun partners maken ze je ervaring af met een geweldige lunch, koffie/thee corners, zoete invallen, beamers, laptops, geluidsinstallaties en alles wat verder nodig is voor een succesvolle bijeenkomst.
Seats2meet.com is een innovatief business concept in de industrie van vergaderingen en conferenties. Seats2meet.com is ontworpen voor het boeken van vergaderingen: snel en moeiteloos, zonder te praten met een boekingsagent.
In het reserveringssysteem op Seats2Meet.com boeken gasten zitplaatsen om te vergaderen, in plaats van vergaderzalen. Klanten betalen per stoel, dat scheelt ze een hoop geld. Seats2meet.com respecteert de dynamiek van onze tijd, dus kunnen gasten zonder boete hun reservering annuleren op elk gewenst elk gewenst moment!

Op de website www.seats2meet.com hebben gasten een overzicht van de meest geschikte vergaderzalen, beschikbaarheid en prijzen van alle Seats2meet.com locaties voor de boeking van hun stoelen. Natuurlijk kunnen ze ook alle benodigde extra’s boeken, zoals de catering of technische hulpmiddelen.

Waarom cool?
Perfect inspelen op de vraag van deze tijd! Een perfect marketing concept dat zeer vooruitstrevend is en waar het met zijn alle delen voorop staat. Mensen leven een snel leven tegenover en iedere minuut van de dag is geld of kost geld door een hoop papierwerk en reis tijd gaat er veel tijd verloren door seats2meet.com is dit verleden tijd. Er zitten geen negatieve kernwaarde aan en dat maakt het zo uniek en cool!

 

3#Keyboard broek.

Met de “Beauty and the Geek” jeans van ontwerper Erik de Nijs heb je altijd je eigen toetsenbord bij de hand. Het volledige keyboard (inclusief numpad!) is in de broek verwerkt en kan via Bluetooth worden verbonden met een computer of mobiel apparaat.

De gadget heeft bovendien speakers ingebouwd ter hoogte van de knie, een speciale achterzak voor een muis, en een joystick controller bij de rits.

Waarom cool?De broek is innoverend maar tegelijkertijd ook wel echt cool! Hij ziet er mooi uit en is netjes afgewerkt, ook is hij best handig als je even snel een berichtje zou willen typen en je toetsenboard van je Ipad is klote omdat hij op toutchscreen werkt.

#4De Nomad traveler speaker

Deze “Nomad Traveler Speaker”, geheel gekleed in een tweed vinyl waardoor hij een grappige authentieke look krijgt. de Nomade speaker kan aangesloten worden op uw iPod en er zit een AM / FM-radio in. voor $ 72 heb jij een nomad traveler speaker tot je beschikking.

Waarom cool?

Dit is een hippe gadget die het leven makkelijker kan maken voor een urban nomade. Ook is het disign zeer strak waardoor je er graag mee gezien wil worden. Hij is goed te gebruiken in parken en andere plekker waar de Urban Nomade zich vaak schuil houdt

#5Kingston‘s 3.0 

Eerste USB Kingston’s 3.0 flash drive, de DataTraveler Ultimate 3.0. Sommigen van ons vragen zich af: “Zijn we klaar voor de USB-3?”. Voor early adopters die net een nieuwe computer gekocht, met een USB 3.0 klaar moederbord is het een must. Deze USB is supersnel en heeft heel veel geheugen tot zijn beschikking

Waarom cool?

Deze Kingston’s 3.0 is een nieuw age usb stick die voor de Urban Nomade een must is, de Urban nomade wil overal mobiel en up to date zijn en voor de Urban Nomade is zijn laptop zijn bureau daarom is deze nieuwe usb stick een must voor de urban nomade doordat hij duurzaam is, innoverend, mooi en natuurlijk veel geheugen heeft

About rubenmulder013

Ruben Mulder Student@ Fontys Speco Minor student @ Trendwatching Age:19 Hometown: Tilburg
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a comment